Photo Days 2020

Bezoek met vier euro korting de Shoot-stand op Photo Days 2020 op 13, 14 en 15 maart.

Op 13, 14 en 15 maart 2020 van 10 tot 18 uur worden in Brussels Expo weer de Photo Days gehouden. Natuurlijk zijn wij dit jaar ook weer van de partij, en we kijken ernaar uit jullie daar te ontmoeten. Als lezer van Shoot krijg je zelfs 4 euro korting op een toegangsticket. Met de code PhDShootL20 kun je een op www.photodays.be een kaartje voor 8 in plaats van 12 euro aan de kassa kopen.
 

Programma Photo Days

Op de Photo Days vind je de grootste fotografiemerken ter wereld terug. Op hun stands krijg je de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s (systeemcamera’s, reflexcamera’s, bridgecamera’s, compact camera’s, instant camera’s, …) uit te testen. Tegelijk kun je kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij jouw fotografie, van studioshoots tot mobiele fotoreportages (optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors en flitsers, verlichting, opslagmedia,…).

De PhotoDays zijn ook ideaal om de eerste stap te zetten naar de nieuwste technieken of ze beter te beheersen, van opname tot afdruk over de opslag, de bewerking,… (Software, ontwikkelingsmateriaal, afdruk, kiosken en minilabs, …).

Bovendien is er een vol programma van demonstraties en workshops op de stands van de exposanten. In tentoonstellingen en fotogalerijen kun je je laten inspireren door het werk van professionele fotografen. Verschillende beroemde fotografen geven tijdens de Photo Days ook spreekbeurten over hun werk, onder hen Lieve Blancquaert, Henk van Cauwenbergh en Bart Heirweg.

Ook Shoot zal aanwezig zijn met een stand, kom dus gerust even langs!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.