irixlens_canon_eos_r_s

In een korte blogpost op zijn website heeft lenzen-, filter- en accessoirefabrikant Irix bevestigd dat al zijn objectieven met EF-mount volledig samenwerken met de Canon EOS R als ze met de EF naar EOS R adapter met de camera zijn verbonden. Irix geeft aan dat het door deze ondersteuning mogelijk is om het diafragma op […]

In een korte blogpost op zijn website heeft lenzen-, filter- en accessoirefabrikant Irix bevestigd dat al zijn objectieven met EF-mount volledig samenwerken met de Canon EOS R als ze met de EF naar EOS R adapter met de camera zijn verbonden.
Irix geeft aan dat het door deze ondersteuning mogelijk is om het diafragma op de camera in te stellen en dat alle EXIF-data zoals de scherpstelafstand en overige belichtingsparameters van de lens naar de camera worden overgedragen.
Om onduidelijkheid te voorkomen somt het bedrijf nog de drie lenzen op waar het om gaat: de 11mm F4, de 15mm F2.4 en de nieuwe 150mm F2.8 1:1 Macro.
 
 
 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.