De focus ligt hier helemaal op de spiegel met letters boven de ingang van het gebouw, dus gaat alle aandacht er ook naartoe. Dat betekent dat de rommelige reflecties meteen opvallen. Die zouden we eerder vermijden. Er is goed gelet op de symmetrie, maar de opnamehoek is erg steil. We krijgen zo eigenlijk geen beeld […]

De focus ligt hier helemaal op de spiegel met letters boven de ingang van het gebouw, dus gaat alle aandacht er ook naartoe. Dat betekent dat de rommelige reflecties meteen opvallen. Die zouden we eerder vermijden. Er is goed gelet op de symmetrie, maar de opnamehoek is erg steil. We krijgen zo eigenlijk geen beeld van het belang of karakter van dit gebouw.
(ingezonden door Marc Peeters)

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.