Uit notities bij deze inzending leiden we af dat de jongedame een pet van haar overgrootvader draagt. Dat is een erg mooi gegeven. We hadden zeker méér over deze familierelatie te weten willen komen. De dame opstellen op een aan overgrootvader gerelateerde locatie is wellicht een idee. Nu staat zij voor een harde en koude […]

Uit notities bij deze inzending leiden we af dat de jongedame een pet van haar overgrootvader draagt. Dat is een erg mooi gegeven. We hadden zeker méér over deze familierelatie te weten willen komen. De dame opstellen op een aan overgrootvader gerelateerde locatie is wellicht een idee. Nu staat zij voor een harde en koude bakstenen muur met een wat vreemde verdeling van schaduwen en licht. Mogelijk zijn er nog extra voorwerpen die je kunt gebruiken om het verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld oude foto’s.
(ingezonden door Bert Janssens)

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.