Shoot Magazine stelt Pascal Gerrits aan als nieuwe hoofdredacteur. Hij wordt verantwoordelijk voor de redactionele planning en productie van het fotomagazine en de bijbehorende website.

Pascal heeft in het verleden ruime ervaring opgedaan als hoofdredacteur van verschillende ict- en fotomagazines, zijn aanstelling mag dan ook geen verassing zijn. Hij krijgt naast zijn rol als hoofdredacteur ook een coördinerende rol op de redactie op het gebied van planning en new business.
Leander Vogels: “Ik ben ervan overtuigd dat Pascal ons team zal versterken en een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het realiseren van onze ambities. Zijn ervaring als hoofdredacteur en zijn ervaring met het introduceren van nieuwe uitgeefproducten komen goed van pas bij het versterken van ons portfolio. Pascal gaat ons helpen met een frisse blik naar onze merken te kijken en nieuwe markten te ontsluiten.”
Pascal Gerrits: “Ik voelde me meteen thuis bij dit bedrijf en zijn enthousiaste medewerkers. Minoc heeft een aantal schitterende titels in huis die met liefde worden gemaakt. Bovendien is er een sterke drive om te ontwikkelen en te innoveren. Ik kijk er enorm naar uit om samen met deze club talentvolle mensen kansen te pakken en nieuwe producten te introduceren.”
Hij volgt hiermee oud-hoofdredacteur Erik Derycke op. Het eerste nummer onder zijn leiding ligt op 28 juni in de kiosk. Liever abonneren? Klik dan hier.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.