Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 vindt Fotofair 2018 plaats op het terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Ook dit jaar zijn er weer vele fotomomenten waar je zelf kunt fotograferen. Fotomoment – “Hond in actie” fotograferen Rennende, vliegende en springende honden zijn een mooi onderwerp om te fotograferen, maar dit is niet altijd makkelijk. […]

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 vindt Fotofair 2018 plaats op het terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Ook dit jaar zijn er weer vele fotomomenten waar je zelf kunt fotograferen.
Fotomoment – “Hond in actie” fotograferen
Rennende, vliegende en springende honden zijn een mooi onderwerp om te fotograferen, maar dit is niet altijd makkelijk. Dit jaar nodigt Mijn Stijl Fotografie je uit om gratis aan te sluiten bij de demonstraties “Hond in Actie” die gedurende de hele dag zullen plaatsvinden. Hier is het mogelijk om honden te fotograferen die sporten beoefenen als ‘dogfrisbee’ en ‘behendigheid’, of honden die in alle richtingen voorbij komen rennen. Tijdens deze 15 minuten durende demonstraties worden er tips en tricks gedeeld om de actie zo scherp en mooi mogelijk vast te leggen, bovendien kan je door het insturen van je foto waanzinnige prijzen winnen.

Fotomoment Robbert Maas
Dit jaar staat Robbert en zijn team modellen weer start klaar om spetterende foto’s te maken. Natuurlijk mag je mee fotograferen de modellen poseren graag voor jouw in hun stoere sexy outfits. Ook zijn er weer mooie voertuigen aanwezig die dit tot een mooi fotomoment maken. Ze zijn te vinden naast de Canon tent.
Fotomoment Steampunkers
De Fotofair presenteert een groots Steampunkers kampement, waar vele Steampunkers aanwezig zijn met hun mooiste creaties. Ook zijn er roofvogels en slangen aanwezig. Dit fotomoment mag je niet missen en vind je in het midden op het hoofd terreinterrein.

Fotomoment Levende Standbeelden
Nieuw dit jaar diverse levende standbeelden, zoals Qin Twin, Baron von Münchhausen, Faunus, Vadertje Tijd. Zij staan in ieder geval heel stil dus mooie foto’s maken moet zeker lukken.
 
Tickets voor Fotofair bestel je hier.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.