Sony RX10 IV

  De RX10 IV (model DSC-RX10M4) is het nieuwe vlaggenschipmodel in de Cyber-shot RX10-serie. De camera is uitgerust met autofocussysteem met 315 AF-punten op de sensor, en stelt in slechts 0,03 seconden scherp. Hij kan tot 24 opnames per seconde maken met autofocustracking. De High-density Tracking AF-technologie laat toe om onvoorspelbaar bewegende objecten optimaal te […]

Sony RX10 IV

 
De RX10 IV (model DSC-RX10M4) is het nieuwe vlaggenschipmodel in de Cyber-shot RX10-serie. De camera is uitgerust met autofocussysteem met 315 AF-punten op de sensor, en stelt in slechts 0,03 seconden scherp. Hij kan tot 24 opnames per seconde maken met autofocustracking. De High-density Tracking AF-technologie laat toe om onvoorspelbaar bewegende objecten optimaal te volgen. De camera is uitgerust met een 24-600mm F2.4- F4 ZEISS Vario-Sonnar T * -zoomlens met optische SteadyShot beeldstabilisatie; en een 3-inch kantelbaar lcd-scherm met Touch Focus en Touch Pad functie. De Sony Cyber-shot RX10 IV camera is vanaf oktober verkrijgbaar in de Benelux met een adviesprijs van 2.000 euro.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.