ingezonden door Donald Willemsen

Een fraaie tegenstelling tussen vrolijk en somber, deze twee rijen bloemen in de Keukenhof in Lisse. Rechtsboven zien we een vage vorm die van een andere bezoeker zou kunnen zijn. Dat is een beetje jammer. Enkele van de lichtkleurige bloemen, met name die grote en centrale exemplaren, hadden meer scherpte kunnen gebruiken. (ingezonden door Donald […]

Een fraaie tegenstelling tussen vrolijk en somber, deze twee rijen bloemen in de Keukenhof in Lisse. Rechtsboven zien we een vage vorm die van een andere bezoeker zou kunnen zijn. Dat is een beetje jammer. Enkele van de lichtkleurige bloemen, met name die grote en centrale exemplaren, hadden meer scherpte kunnen gebruiken.
(ingezonden door Donald Willemsen)

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.