Ook dit jaar hebben de hoofdredacteurs van de EISA-magazines de beste producten bekroond.

Naar jaarlijkse traditie hebben de hoofdredacteurs van de EISA-magazines de beste producten van het voorbije jaar bekroond. In juni van elk jaar komen de hoofdredacteurs van de EISA-bladen samen om de awards toe te kennen. Dit jaar was dat in Split in Kroatië.

Om genomineerd te worden, moeten producten getest zijn door minstens vijf magazines. Tijdens de juryberaadslaging vergelijken we testresultaten en ervaringen, en discussiëren we stevig over de verdiensten en mindere punten van de genomineerde toestellen. Zo komen we tot een lijst met de beste producten van het afgelopen jaar.

EISA is een vereniging van vijftig gespecialiseerde tijdschriften uit negentien Europese landen. Per land wordt slechts één magazine toegelaten tot een van de vijf Expertgroepen van de EISA: Photo, Video, Audio & Home Theater, In-Car Electronics en Mobile Devices. Sinds 2011 is Shoot lid van de Expertgroep Photo.

Advertentie

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.