Huawei's nieuwste vlaggenschip is in ieder opzicht een verbetering. Van het ontwerp tot en met het kroonjuweel: de Leica-camera's.

Huawei’s nieuwste vlaggenschip is in vrijwel ieder opzicht een verbetering. Van het ontwerp, met een met een diamant gegraveerde behuizing en opvallende nieuwe kleuren, via de snellere en betrouwbaardere Kirin 960 octacore chipset tot en met het kroonjuweel: de Leica-camera’s.

De dubbele camera op de achterzijde van de Huawei P10 heeft nu een monochrome sensor met 20 miljoen pixels en een kleurensensor met 12 miljoen pixels. Dit maakte de toevoeging van een gloednieuwe Portret-modus mogelijk voor verbluffende portretfotografie.

Op de voorkant bevindt zich een selfiecamera met 8 miljoen pixels en lichtsterkte f/1,9, die eveneens de Portret-modus ondersteunt en Leica-technologie bevat die intelligent genoeg is om meerdere personen in beeld te herkennen en vervolgens een grotere beeldhoek in te stellen.

Voor een nóg professionelere fotografie-ervaring beveelt EISA de Huawei P10 Plus aan.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2017-2018. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2017/32/146376_huaweip10v2web.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2017/32/146376_eisa-award-logo-huawei-p10.png” caption=”Beste smartphonecamera 2017-2018: Huawei P10||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.