Met zijn diagonaal van 27 inch en hoge resolutie kan dit scherm een beeld op A3-formaat laten zien en toch ruimte overlaten voor de instelpanelen van je software.

De EIZO ColorEdge CG2730 voorziet in de behoeften van de professionele fotograaf. Met een schermdiagonaal van 27 inch en een hoge resolutie kan dit scherm een beeld op A3-formaat laten zien en toch ruimschoots voldoende ruimte overlaten voor de instelpanelen van de gebruikte software.

De beeldkwaliteit is uitmuntend, met een hoge contrastomvang (1500:1), het vermogen om diepzwart weer te geven en een prachtige kleurweergave die 99 procent van de Adobe RGB-kleurruimte bestrijkt.

Het meest vernieuwende kenmerk is de eenvoudig te gebruiken ingebouwde kalibratiesensor, die voor het scherm draait tijdens het kalibreren en het opslaan van verschillende profielen mogelijk maakt, zodat hulpmiddelen van derden overbodig zijn. Verder wordt het scherm geleverd met een afschermkap.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2017-2018. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2017/32/146375_eizocolouredge-cg2730web.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2017/32/146375_eisa-award-logo-eizo-coloredge-cg2730.png” caption=”Beste fotobeeldscherm 2017-2018: EIZO ColorEdge CG2730||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.