De Fujifilm X-T20 is een compacte systeemcamera die 4K-videokwaliteit levert voor een scherpe prijs.

De Fujifilm X-T20 is een compacte spiegelloze systeemcamera voor consumenten die scherpe, ruisarme foto’s en 4K-videokwaliteit levert voor een scherpe prijs.

Kern van de camera zijn de X-Trans CMOS III-sensor met 24,3 miljoen pixels en de X-Processor Pro, die samen verantwoordelijk zijn voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Ondanks zijn betaalbare prijs gebruikt de X-T20 dezelfde kwalitatief hoogstaande sensor en processor als de befaamde X-T2 en X-Pro2. De bediening via een aanraakscherm en de AF-C-instelling op maat zijn eveneens grote pluspunten.

Tot slot maken de scherpe en zeer gedetailleerde 4K-video-opnames van de X-T20 deze camera tot een uitstekende allrounder.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2017-2018. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2017/32/146361_fujifilmx-t20web.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2017/32/146361_eisa-award-logo-fujifilm-x-t20.png” caption=”Beste instap-systeemcamera 2017-2018: Fujifilm X-T20||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.