Jessica Keller, huisfotografe van broncolor, geeft op 20 en 21 juni twee workshops over flitsfotografie. Shoot mag tweemaal tien lezers uitnodigen om deel te nemen. Lees hier wat je moet doen.

Jessica Keller, huisfotografe van broncolor, geeft op 20 en 21 juni twee workshops over flitsfotografie. Shoot mag dankzij Paul Hotz, de importeur van broncolor,  tweemaal tien lezers uitnodigen om deel te nemen. 

De workshop over flitsfotografie gaat dieper in op de broncolor SIROS flitsers en het gebruik van de bronControl App. Speciale toepassingen zoals "free-mask, alternate, sequence en speed" zullen uitgebreid aan bod komen. De gefotografeerde onderwerpen zullen tijdens de koffiepauzes uitgeprint worden met behulp van de nieuwe Epson Ultrachrome H DX SureColor printers.

Op beide dagen wordt dezelfde workshop gegeven, simultaan in het Engels en Frans. De ervaring uit de voorbije jaren heeft geleerd dat er zo een gezellige sfeer is tijdens de workshop en dat er geen communicatieproblemen zijn tussen de deelnemers en de fotograaf. De workshops gaan door in Aartselaar op dinsdag 20 juni en woensdag 21 juni 2017, telkens van 10.00u tot 17.00u.

Wil je kans maken op één van de tweemaal tien gratis uitnodigingen? Stuur dan voor 1 juni via deze link een mail met vermelding van je naam en voor welke dag je kiest. De twintig winnaars krijgen persoonlijk bericht en moeten dan hun inschrijving bevestigen.

 

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.