Op 10 en 11 december 2016 kan je in Kinepolis Antwerpen weer terecht voor het Lowland Photo Festival, hét internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen.

Op 10 en 11 december 2016 kan je in Kinepolis Antwerpen terecht voor het Lowland Photo Festival, hét internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen. 

Op het programma staan fototentoonstellingen, boeiende lezingen van toonaangevende natuurfotografen uit binnen- en buitenland en praktijkgerichte seminars die bulken van de informatie waarmee je als natuurfotograaf zelf aan de slag kan. Ontdek ook de gratis natuur- en fotografiebeurs met tientallen standhouders (van fotomateriaal tot reizen), ‘travelcorner’, demo’s en exposities. 

Een dagticket voor het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. De toegang tot de beurs kost 2 euro per persoon. Je kan dan eveneens genieten van de talloze productpresentaties, materiaaldemo's… in de seminarieruimte.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.