De camera in Samsungs topmodellenduo is in staat om in vrijwel elke opnamesituatie verbluffende prestaties te leveren.

De camera in Samsungs topmodellenduo is in staat om in vrijwel elke opnamesituatie verbluffende prestaties te leveren.

De Dual Pixel Sensor is uitgerust met 12 miljoen relatief grote photosites, die met behulp van fasedetectie de automatische scherpstelling sneller maken. De lichtsterkere lens (f/1.7) vangt meer licht en maakt het mogelijk om zelfs in het donker fraaie en zeer gedetailleerde opnames te maken.

Je kunt de foto’s opslaan in Raw-formaat en video in 4K vastleggen. De camerasoftware van de Galaxy S7 / S7 edge is handig en simpel in het gebruik, en biedt een Pro-modus voor gelegenheden wanneer handmatige instellingen een must zijn voor professioneel ogende foto’s met een hoge dosis creativiteit.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2016-2017. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2016/32/145823_samsunggalaxys7s7edge.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2016/32/145823_european-smartphone-camera-2016-2017—samsung-galaxy-s7—s7-edge.png” caption=”Beste smartphonecamera 2016-2017: Samsung Galaxy S7 / S7 edge||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.