De TG-Tracker combineert de traditie van de Olympus Tough-compactcamera's met de veelzijdigheid van actioncams tot een nieuw hulpmiddel voor de avontuurlijke fotograaf.

De TG-Tracker combineert de traditie van de populaire Olympus Tough-compactcamera’s met de veelzijdigheid van zogenaamde actioncams tot een nieuw type hulpmiddel voor de avontuurlijke fotograaf.

Met de mogelijkheid om zowel 4K-video met een beeldhoek van 204 graden als 8-megapixelfoto’s vast te leggen, is het registreren van richting, locatie, luchtdruk (hoogte/diepte), temperatuur en versnelling tijdens de wildste capriolen de grote troef van de TG-Tracker.

Hij is schokbestendig, stofdicht, waterdicht, vorstbestendig en bestand tegen grote druk, neemt stereogeluid van hoge kwaliteit op en beschikt over zowel wifi als HDMI. Met Olympus’ vermaarde beeldtechnologie aan boord weegt de TG-Tracker toch slechts 180 gram.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2016-2017. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2016/32/145813_olympustg-tracker.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2016/32/145813_european-action-camcorder-2016-2017—olympus-tg-tracker.png” caption=”Beste actioncam 2016-2017: Olympus TG-Tracker||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.