In zijn 'Handboek natuurfotografie op reis' geeft professioneel natuurfotograaf Edwin Giesbers tips en tricks om tot de mooiste foto's op de prachtigste locaties wereldwijd te komen. Shoot geeft vijf exemplaren van dit nieuwe boek weg.

In zijn 'Handboek natuurfotografie op reis' geeft professioneel natuurfotograaf Edwin Giesbers tips en tricks om tot de mooiste foto’s op de prachtigste locaties wereldwijd te komen. Shoot geeft vijf exemplaren van dit nieuwe boek weg.

Edwin Giesbers is professioneel fotograaf met specialisatie natuurfotografie en woont in Nijmegen. Edwin verzorgt naast fotografie in opdracht voor tijdschriften zoals Shoot vaak ook het verhaal bij de beeldreportages. In opdracht van National Geographic maakte hij eerder al het 'Handboek Natuurfotografie Nederland & België'. Zopas is het vervolg verschenen.

Wereldwijd zijn er diverse toplocaties om natuur te fotograferen. In het Handboek natuurfotografie op reis geeft Edwin tips en tricks om tot de mooiste foto’s op deze locatie’s te komen. De onderwerpen gaan van de big five in Tanzania, mensapen in Oeganda, gifkikkers op Costa Rica, reptielen in Griekenland, gekleurde kameleons en dansende lemuren in Madagaskar tot ijzige beelden van blauwe ijsbergen en pinguïns op Antarctica. Thema’s als werkwijze, de benadering van je onderwerp, apparatuur, techniek, compositie en visie komen aan bod. Maar ook welke reisvoorbereidingen je treft en informatie en reisadvies over de verschillende hotspots. Door het compacte formaat is het makkelijk op reis mee te nemen en is het ook wellicht ter plekke een ideaal naslagwerk en inspiratiebron.

Shoot geeft vijf exemplaren van dit nieuwe boek, alsook vijf exemplaren van het 'Handboek Natuurfotografie Nederland & België' weg.Waag je kans en stuur voor 24 juni een mail naar Shoot met je naam en volledig adres. De winnaars worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief van Shoot en krijgen het boek thuisbezorgd. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in.

UPDATE: de winnaars zijn bekend. Christel Stevens, Katrien Hendrickx, Gregory Cornet, Walter Van Vlasselaer, Conny Monteyne, Evelien Vanderstraeten, Guy Geleyn, Danny Verhasselt, Peter Racquet en An Degryse mogen een van beide boeken in de bus verwachten.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.