Shoot organiseert een workshop van een namiddag waar jongeren van 14 tot 16 kunnen bijleren over fotografie. We werken hiervoor samen met Canon en Clickit.

Shoot organiseert een workshop van een namiddag waar jongeren van 14 tot 16 kunnen bijleren over fotografie. We werken hiervoor samen met Canon en Clickit.

Op een korte maar krachtige namiddag verkennen we de mysteries van de fotografie op een actieve manier. Iedere deelnemer krijgt gedurende de workshop een eigen Canon spiegelreflexcamera en iPad om achteraf de foto's te kunnen bewerken. Alle technieken worden hierbij op een speelse manier overlopen. We verkennen compositie, voor- en achtergrond, belichting, enz,…. Er is tijd voor buitenoefeningen, zodat deelnemers hun kennis meteen kunnen toepassen in verschillende omgevingen.

Dankzij de steun van Canon en Clickit kunnen we deze workshop zo goed als gratis aanbieden. We vragen alleen een bijdrage in administratiekosten van 15 euro.

Voor jongeren van 14 tot en met 16 jaar. Geen voorkennis vereist.

De workshop vindt plaats op zondag 8 mei 2016, van 13u30 tot 17u in De Bijloke, Jozef Kluyskensstraat 2, 9000 Gent

Inschrijven doe je via de website van Clickit

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.