Drones - kleine helicopters waarmee je vanuit de lucht kunt filmen en fotograferen - zijn enorm populair. Tijdens een unieke touch & try op 15 november kun je kennismaken met de drones van DJI.

Drones – kleine onbemande vliegtuigjes waarmee je vanuit de lucht kunt filmen en fotograferen – zijn enorm populair. Tijdens een unieke touch & try op zondag 15 november kun je kennismaken met het volledige gamma drones van DJI, waaronder de DJI Ronin, DJI Ronin-M, DJI Phantom en DJI Inspire. Je krijgt er ook tips voor het werken met drones en kunt de toestellen zelf uitproberen. Bovendien kun je er meteen als eerste in België de gloednieuwe DJI Osmo, een gestabiliseerde handheld camera ontdekken.

Deze ultieme DJI ervaring wordt aangeboden door Kamera Express, de officiële invoerder van DJI. Speciaal voor Shoot-lezers is de Kamera Express Superstore in Antwerpen op zondag 15 november geopend.

Praktisch

Datum: zondag 15 november 2015

Locatie: Kamera Express Superstore, Boomsesteenweg 81, 2610 Wilrijk

Er zijn twee sessies, om 11u en om 14u. Vermeld zeker aan welke je wil deelnemen.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar opstap@shoot.be

Vermeld je naam en aan welke sessie (11u of 14u) je wil deelnemen. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Kamera ExpressDJI

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.