Flitsfotografie op locatie : slechts weinig fotografische technieken zijn zo krachtig en tegelijkertijd zo uitdagend. In een unieke demo/workshop leer je de kracht van reportage- en draagbare studioflitsers inzetten op locatie en leer je de geheimen van flitsfotografie.

Flitsfotografie op locatie : slechts weinig fotografische technieken zijn zo krachtig en tegelijkertijd zo uitdagend. In deze unieke demo/workshop met fotograaf Piet Van den Eynde leer je de kracht van reportage- en draagbare studioflitsers inzetten op locatie en leer je de geheimen van flitsfotografie.

Alhoewel deze demo/workshop gericht is op Urban Portraiture (het fotograferen van mensen in een stedelijke omgeving), kan je de technieken die je hier leert overal inzetten : van huwelijks-, portret-, communie-, sport- tot reisfotografie.

Tijdens deze fotoshoot zal Piet Van den Eynde gebruik maken van de nieuwste producten van Phottix en je meer kennis bijbrengen over Urban Flash Portraiture. Nadien heb je de mogelijkheid om het materiaal uit te proberen op locatie, met model (breng je Canon of Nikon reflexcamera mee).

De workshop vindt plaats in Shelter Park Spoor Noord (Cargo Bar), Ellermansstraat te Antwerpen op zaterdag 10 oktober van 13.30u tot 18.00u. Inschrijven doe je hier

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.