Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


De Leica Q is een bijzonder indrukwekkende camera die state-of-the-arttechnologie paart aan een traditioneel uiterlijk.

De Sony Cyber-shot DSC-HX90V is ’s werelds kleinste superzoomcompact met een ingebouwde elektronische zoeker. Het Zeiss Vario-Sonnar T*-objectief geeft een uitgebreid zoombereik van omgerekend 24 tot 720 mm, dat zo ongeveer elk denkbaar scenario op reis bestrijkt.

Door de elektronische zoeker kun je fotograferen met de camera aan het oog. De zoeker komt vooral goed van pas bij veel licht, en verdwijnt in de body wanneer hij niet nodig is. Het lcd-scherm is over 180 graden verstelbaar, wat creatieve opnames uit verschillende standpunten mogelijk maakt. Je kunt ook video in zeer hoge kwaliteit opnemen in 1080/60p, en de HX90V beschikt verder over gps en wifi met NFC. Een uitstekende reiscamera in zakformaat die overal mee naartoe kan.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2015-2016. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2015/32/144359_sony-cyber-shot-dsc-hx90v.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2015/32/144359_sony-cyber-shot-dsc-hx90v-net.png” caption=”||”]Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.