Dit state-of-the-artobjectief, speciaal ontworpen voor wildlife- en sportfotografen, zet een nieuwe standaard voor telezooms neer.

Dit state-of-the-artobjectief, speciaal ontworpen voor wildlife- en sportfotografen, zet een nieuwe standaard voor telezooms neer.

De bouwkwaliteit is voorbeeldig, met een stof- en spatwaterdichte constructie voor gebruik buitenshuis, en de zoomring kan op alle gemarkeerde standen vergrendeld worden. De prima scherpteweergave wordt ondersteund door een verbeterde Optical Stabilizer (OS), die onscherpte door cameratrillingen helpt voorkomen. De AF werkt snel en stil, en door de compatibiliteit met het Sigma USB Dock kun je het objectief behalve van firmware-updates ook van je eigen voorkeursinstellingen voorzien. Voor sport- en wildlifefotografie is dit objectief een klasse apart.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2015-2016. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Advertentie

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2015/32/144353_sigma-150-600mm-f5-6.3-dg-os-hsmsport.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2015/32/144353_sigma-150-600mm-f5-6.3-dg-os-hsm–sport-net.png” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.