Een live actieportret van Pablo van de Poel van rockgroep DeWolff. Dankzij de heel korte sluitertijd is de weelderig wapperende haardos bevroren.

Een live actieportret van zanger/gitarist Pablo van de Poel van de Nederlandse rockgroep DeWolff.

Dankzij de heel korte sluitertijd is de weelderig wapperende haardos bevroren. Je moet dan een beetje geluk hebben dat deze uit het gezicht blijft, dat is hier uitstekend gelukt. De achtergrond is strak neutraal en de algehele kleur van de foto past prima bij de kledij en de retrostijl van deze artiest.

Maar zijn gitaar hoort wel onlosmakelijk bij hem, die blijft te veel verborgen. En ook al ligt de nadruk hier op de gezichtsexpressie en de suède textuur en franjes van het jasje, het blijft een amputatie als je de handen van een muzikant net buiten beeld laat vallen.

(Canon EOS 7D, f/2,8, 1/1000, 200 mm)

 

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.