Met een oude fiets moet je het leren, niet? Nooit geweten dat dit ook voor stierenvechters geldt.

Met een oude fiets moet je het leren, niet? Nooit geweten dat dit ook voor stierenvechters geldt.

Een origineel onderwerp voor een vakantiefoto, maar dit vraagt om drama en een compositie. Doe iets met het theater als achtergrond, nu zien we vooral een verblindende zandvlakte. De jongens een beetje van onderuit fotograferen maakt al helden van ze. De camera had je naar links kunnen draaien – vooropgesteld dat de sportieveling wel eerst even het beeld uit jogt. Nu staat het doek niet centraal, is er rechts een lege ruimte en lopen de tribunes 'weg', in plaats van dat ze de toreadors mooi insluiten. Zeker op vakantie en op zo'n locatie heb je de tijd en gelegenheid om je foto te componeren.

(Nikon D800, f/13, 1/400, 20 mm)

Advertentie

 

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.