Met z'n Smart Camera-systeem heeft Samsung al een lange traditie van camera's met connectiviteit.

Met z’n Smart Camera-systeem heeft Samsung al een lange traditie van camera’s met connectiviteit.

De NX30 gebruikt wifi plus NFC om een snelle en efficiënte verbinding tussen camera en smartphone te realiseren.

Met Photo Beam en Mobile Link kun je beelden met smartphones in je omgeving delen, en met Autoshare kun je foto’s onmiddellijk opslaan op je telefoon. Je kunt je smartphone ook gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

Advertentie

Deze draadloze mogelijkheden zijn simpel te gebruiken: de camera en de smartphone even tegen elkaar houden volstaat om de verbinding tot stand te brengen. Bij dit alles heeft de NX30 ook nog een elektronische zoeker die tot 90 graden opgeklapt kan worden.

Lees hier de Shoot-test van deze camera.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2014-2015. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2014/32/138405_samsungnx30.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2014/32/138405_logosamsungnx30.png” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.