De Samsung Galaxy K zoom combineert de mogelijkheden en functies van een smartphone en een compleet uitgeruste compactcamera in één behuizing.

De Samsung Galaxy K zoom combineert de mogelijkheden en functies van een smartphone en een compleet uitgeruste compactcamera in één behuizing.

Als Android-apparaat uit de vermaarde Galaxy-stal beschikt de K zoom over een 4,8 inch amoledscherm, maar ook over een 10x-zoomlens met optische beeldstabilisatie voor de ingebouwde camera.

De BSI-CMOS-sensor met 20,7 miljoen pixel levert een hogere resolutie dan menige reguliere compactcamera en geeft een prima beeldkwaliteit, met name bij weinig licht. Zaken als diafragma, sluitertijd en ISO-waarde kunnen handmatig worden ingesteld of worden overgelaten aan Samsungs automaatstanden.

Advertentie

Dankzij wifi en 3G/4G-connectiviteit kunnen opnames worden gedeeld via sociale media of direct in de cloud worden opgeslagen, ongeacht waar en wanneer ze gemaakt werden. Ook inbegrepen zijn speciale apps om beelden te bewerken en te delen, wat het fotografische potentieel van deze smartphone nog versterkt.

Meer over deze smartphonecamera lees je in dit Shoot-nieuwsartikel.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2014-2015. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2014/33/138531_samsung-galaxy-k-zoomjpg-2.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2014/33/138531_samsung-galaxy-k-zoom-net.png” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.