De Panasonic Lumix DMC-GH4 is een van de best uitgeruste camera's op de markt.

De Panasonic Lumix DMC-GH4 is een van de best uitgeruste camera’s op de markt. De Live MOS-sensor met 16 megapixel kan foto’s van hoge kwaliteit vastleggen alsmede professionele 4K-video.

Zowel slowmotion- als fastmotionopnames behoren tot de mogelijkheden dankzij de instelbare framerate van tussen de 2 en 96 beelden per seconde.

Het geluid kan worden opgenomen (en gecontroleerd) met een externe microfoon, en met behulp van de los verkrijgbare interface-unit kun je ongecomprimeerde 4K-clips van hoge kwaliteit via micro-HDMI naar een extern apparaat wegschrijven.

Advertentie

De GH4 heeft zowel een scherpe elektronische oledzoeker als een helder 3-inchscherm, en de weerbestendige body van magnesiumlegering is berekend op professioneel gebruik.

Lees hier de Shoot-test van deze camera.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2014-2015. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2014/33/138532_panasonic-lumix-dmc-gh4-net.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2014/33/138532_logopanasonic-lumix-dmc-gh4-net.png” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.