Een even komisch als karaktervol tafereeltje, waarbij het vrolijke rood-wit het verliest van de grauwe weersomstandigheden.

Een even komisch als karaktervol tafereeltje, waarbij het vrolijke rood-wit het verliest van de grauwe weersomstandigheden.

Maar er zit helaas ook een grote hoeveelheid (regen)vlekken op het beeld – vooral voor de caravan. Misschien is het thema van de foto daardoor wat te ver doorgevoerd.

Ook heeft het schijnbaar snel gekozen standpunt een vlak beeld opgeleverd. Voor het autootje positioneren  zou dieptewerking tussen de twee voertuigen opleveren, en wellicht beter het contrast tussen hun vrolijke persoonlijkheid en het troosteloze weer en landschap benadrukken.

Sterker vinden we een andere foto die je ons stuurde (zie extra beeld). Dezelfde knusheid, maar nu wel een krachtig spel van kleuren en lijnen. Ook al zou hier het luchtvlak opnieuw zuiniger mogen.

(Canon EOS 450D)

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/38/132913_kamperenanjabeckers.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/38/132913_anjabeckers2.jpg” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.