Deze karakteristieke wagen werd aangetroffen in de buurt van Leipzig.

Deze karakteristieke wagen werd aangetroffen bij Leipzig. De combinatie tussen de grijszilveren kleuren van de auto en de gevel vinden we erg mooi, al is de fantasie-bewerking misschien net iets te sterk. Het voormalige Oost-Duitsland, dat vraagt nou net om de harde werkelijkheid.

Maar belangrijker: de wagen staat te ver naar rechts, hij rijdt nu de foto uit. De achtergrond moet een achtergrond blijven en niet de hoofdrol gaan opeisen, zoals hier gebeurt. Het lage standpunt ten opzichte van de auto is goed, maar zou uitgesprokener mogen, waardoor het model gaat groeien.

(Nikon D7000, f/9, 1/400, 32 mm)

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.