Zeer aangenaam, grafisch werk, dat vermoedelijk ook goed tot zijn recht zou komen op grote afdruk.

Zeer aangenaam, grafisch werk, dat vermoedelijk ook goed tot zijn recht zou komen op een grote afdruk.

De vierkante crop werkt goed bij dit beeld, de zachte rondingen komen ook zeer mooi tot hun recht. Enkele aandachtspunten zijn de enkele kleine reflectie op de witte curve en een lichte zweem van oranje in het witte gedeelte – twee dingen die je in nabewerking zeer makkelijk kunt aanpakken.

(Sony Alpha A37, f/7,1, 1/500, 50 mm)
 

Michel Engelen legt zich toe op het uitbouwen van portfolio’s voor beginnende en meer ervaren modellen. Peter Nackaerts is gespecialiseerd in mode-, lifestyle- en reclamefotografie in binnen- en buitenland. Samen vormen zij het duo achter www.strobistworkshops.be.

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

Website Michel EngelenWebsite Peter NackaertsStrobist-workshops

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.