Een klassiek beeld met een mooie lucht gevuld met wolken, wat extra diepte geeft.

Een klassiek beeld met een mooie lucht gevuld met wolken, wat extra diepte geeft.

De symmetrie wordt echter zwaar verstoord door de pier aan de rechterzijde van de foto en de slordige plaatsing van de ligstoelen. Je zou het beeld kunnen nabewerken om de storende pier weg te halen, of de uitsnede veranderen naar een panoramaformaat, zodat je ook een deel lucht kan weghalen.

(Canon EOS 450D, f/8, 1/200, 15 mm)
 

Michel Engelen legt zich toe op het uitbouwen van portfolio’s voor beginnende en meer ervaren modellen. Peter Nackaerts is gespecialiseerd in mode-, lifestyle- en reclamefotografie in binnen- en buitenland. Samen vormen zij het duo achter www.strobistworkshops.be.

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

Website Michel EngelenWebsite Peter NackaertsStrobist-workshops

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.