Zelfs wanneer hij wordt gebruikt bij open diafragma blijft de Tamron SP 90mm F2.8 zeer scherp.

Zelfs wanneer hij wordt gebruikt bij open diafragma blijft de Tamron SP 90mm F2.8 Di VC USD Macro 1.1 zeer scherp. Het is een van de beste macro-objectieven in de markt, beter dan zijn legendarische voorganger met dezelfde brandpuntsafstand.

Niet alleen zijn optische kwaliteit maar ook zijn functionaliteit imponeert. De lens beschikt over aantrekkelijke mogelijkheden, zoals een vochtbestendig design, een snelle en vrijwel geruisloze autofocus voorzien van een ultrasone motor (USD) en beeldstabilisatie.

Het Vibration Compensation (VC)-systeem maakt het mogelijk om zonder bewegingsonscherpte foto’s uit de hand te maken met sluitertijden tot 4 stops langer dan normaal.

Met een opmerkelijk lage prijs voor wat deze lens biedt qua prestaties en functies, is hij een uitstekende keuze voor fotografen die geïnteresseerd zijn in macro- of portretfotografie.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2013-2014. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Bekijk hier de testopnamen die Shoot maakte met deze lens.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/33/132103_tamron-sp-90-m-f28-di-vc-usd-macro-1-1jpg.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/33/132103_tamron-sp-90-mm-f2-8-di-vc-usd-macro-1-1-simple-outlineepscopy.jpg” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.