De Canon EOS 100D is de kleinste en lichtste APS-C digitale reflexcamera ter wereld.

De Canon EOS 100D is de kleinste en lichtste APS-C digitale reflexcamera ter wereld.

Als spiegelreflexcamera levert hij prestaties van hoog niveau en is hij compatibel met de accessoires en objectieven van de EOS-familie – ook al zullen sommige lenzen erg groot lijken op dit kleine model.

De miniatuurbody zal diegenen aanspreken die op zoek zijn naar een kleine, lichtgewicht en draagbare camera die de gebruiker toch alle ondersteuning biedt voor creatieve fotografie.

Een aantal automatische instellingen en de touchscreenbediening zorgen voor een gemakkelijke bediening voor nieuwelingen in de fotografie; dan nog produceert de 18 megapixelsensor een beeldkwaliteit van het hoogste niveau.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2013-2014. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Lees hier meer over deze camera.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/33/132079_canon-eos-100djpg.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/33/132079_canon-eos-100d-simple-outlineepscopy.jpg” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.