De aandacht wordt, mede door de wel erg degelijke gele sweater, onmiddellijk naar de zwaar aangezette ogen van het model getrokken.

‘One of my first portraits’ schrijf je over deze foto. Geen onverdienstelijk begin mag ik wel zeggen. Mijn aandacht wordt, mede door de wel erg degelijke gele sweater, onmiddellijk naar de zwaar aangezette ogen van het model getrokken. De visagie en de quasi nonchalant in het gezicht vallende haren geven de foto een mysterieus tintje, waardoor deze de aandacht langere tijd weet vast te houden.

(Canon 60D)

Sergio Boutkan is actief als nieuws- en beeldredacteur, bladenmaker en persfotograaf. Hij is medeoprichter van popfotografiecollectief Pixonstage.

Advertentie

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.