Ondanks de enigszins confronterende pose met paternoster zal het zelfs voor Onze Vader moeilijk zijn om weg te kijken bij deze foto.

Ondanks de enigszins confronterende pose met paternoster zal het zelfs voor Onze Vader moeilijk zijn om weg te kijken bij deze foto. Persoonlijk kan ik er mijn ogen in ieder geval niet van afhouden. Mooi zacht belicht tegen een achtergrond van een oude deur, die om vervorming van het model te voorkomen, in een hoek van 45 graden is geplaatst. Een perfect staaltje artistiek naakt.

(Nikon D800E, f/3,5, 1/60, 38 mm)

Sergio Boutkan is actief als nieuws- en beeldredacteur, bladenmaker en persfotograaf. Hij is medeoprichter van popfotografiecollectief Pixonstage.

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.