Een zeer levendig beeld, dat je aandacht van links naar rechts laat gaan en waar je eigenlijk in volle vaart in getrokken wordt.

Een zeer levendig beeld, dat je aandacht van links naar rechts laat gaan en waar je eigenlijk in volle vaart in getrokken wordt. Waar foto’s met grote waterpartijen en wolkeloze luchten doorgaans gauw eentonig worden, zorgen de zwermende zeemeeuwen hier voor veel dynamiek en variatie. Dat er ogenschijnlijk het nodige gefotoshopt is vind ik geen probleem. Dat is de eigen keuze van de fotograaf. Het resultaat mag er zijn en doet mij enigszins denken aan het surrealistische werk van Salvador Dali.

(Nikon D700)

Sergio Boutkan is actief als nieuws- en beeldredacteur, bladenmaker en persfotograaf. Hij is medeoprichter van popfotografiecollectief Pixonstage.

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.