Een sfeervolle concertfoto, vooral dankzij het gebruik van duotone en omdat de groepsnaam op de backdrop erbij wordt betrokken.

Een sfeervolle concertfoto, vooral dankzij het gebruik van duotone. Met een mondharmonicaspeler loop je bijna altijd aan tegen het probleem dat deze zijn handen voor de mond houdt, en de ogen dicht. Maar dat is hier gecompenseerd door de groepsnaam op de backdrop erbij te betrekken. De stevige ruis daar pal onder stoort wel enigszins, maar is bij dit soort optredens lastig te voorkomen omdat je op een zeer hoge lichtgevoeligheid moet fotograferen.

(Canon EOS 5D Mark II)

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.