Bij deze opname zouden we niet voor een staande, verticale foto hebben gekozen. De kleuren van de achtergevels blijven zo wel erg op afstand.

Bij deze opname zouden we niet voor een staande, verticale foto hebben gekozen. Dat is wellicht zo gedaan om ook de weerspiegeling in beeld te brengen. Maar met de titel wordt al aangegeven dat het om de bijzondere kleuren van de achtergevels gaat, en die blijven zo wel erg op afstand. De kijker moet turen. Een heel kleine strook van de Waalse Krook op de voorgrond kan volstaan, waarbij je ervoor zorgt dat de waterlijn recht loopt en je de aandacht helemaal op de gekleurde gevels legt.

(Canon EOS 550D)

Jouw foto laten beoordelen door Shoot? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.