Er zijn manieren genoeg om deze strandpalen tot leven te brengen. Nu overheersen saaie lege vlakken namelijk.

Er zijn manieren genoeg om deze strandpalen tot leven te brengen – nu overheersen saaie lege vlakken. Toon het detail in het hout, of zak door de knieën voor dynamiek. De voorste paal in het midden plaatsen komt de compositie niet ten goede; de rechterhelft van de foto is daardoor een loos gedeelte. Een verticale crop maakt het bouwwerkje al imposanter en benadrukt de eenzaamheid.

(Canon EOS 7D, Sigma 18-250mm-lens)

Jouw foto ook laten beoordelen? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/03/127566_webstrandpalen.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2013/03/127566_webstrandpalencrop.jpg” caption=”||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.