Het spel met de ogen van deze vrouw is heel boeiend. De nadruk hierop zou het beeld zeker versterken.

Deze kadrering vind ik minder geslaagd. De aandacht gaat vooral naar de linkerhelft van het beeld. De belichting is evenmin perfect: de vingers zijn net iets te veel uitgebrand. Ik begrijp wel de moeilijkheid van deze opname, het fotograferen van een vrouw op deze plaats.

Het spel met de ogen is wel heel boeiend en de nadruk hierop zou het beeld zeker versterken. Je werkt met een vrij grote zoomlens en kon bijgevolg zeker nog meer naar de ogen toe zoomen.

(Nikon D90, Tamron 17-270mm-lens)

Norbert Maes werkt als fotograaf in Ruiselede, en werd onderscheiden als Qualified European Professional Photographer in de categorieën Portret en Huwelijk.

Jouw foto ook laten beoordelen? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.