De geisers van Yellowstone zijn geliefd onder fotografen, vooral vanwege de buitenaardse kleuren. Op dit beeld wordt er te weinig mee gedaan.

De geisers van Yellowstone zijn geliefd onder fotografen, vooral vanwege de buitenaardse kleuren. Maar op dit beeld wordt er weinig mee gedaan.

De voorgrond is onscherp en vaal, de bergweerspiegeling rommelig, de damp vliegt abrupt het beeld uit, en rechtsonder komt een vreemde indringer binnen. Het panoramaformaat zouden we hier ook niet toepassen, de voorgrond verdient juist alle aandacht. Neem zeker op zo’n uitzonderlijke locatie de tijd.

(Canon EOS 1100D)


Jouw foto ook laten beoordelen? Lees hier hoe je kunt inzenden. Vergeet niet de titel en opname-informatie in te vullen!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.