Deze 150 mm-lens van Sigma is een van de best presterende macro-objectieven van dit moment.

De APO Macro 150 mm F2,8 EX DG OS HSM van Sigma is een van de best presterende macro-objectieven van dit moment.

De combinatie van de lange brandpuntsafstand en de bijbehorende grotere werkafstand tussen lens en onderwerp, de hoge scherpte (zelfs bij open diafragma) en de optische beeldstabilisatie maakt dit objectief perfect voor het uit de hand fotograferen van libellen, vlinders en andere lastig te ‘vangen’ insecten.

Bovendien is de lens ook uitstekend geschikt om planten of portretten te fotograferen wanneer je een mooie zachte en aangenaam vervaagde achtergrond wilt hebben. Als je ook nog bedenkt hoe solide deze lens gebouwd is, dan is dit afgezet tegen de prijs echt een koopje.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2012-2013. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2012/33/123185_sigma-apo-macro-150mm-f28-ex-dg-os-hsmjpg.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2012/33/123185_sigma-apo-macro-150mm-f28-ex-dg-os-hsmai.jpg” caption=”European Macro Lens 2012-2013: Sigma APO Macro 150 mm F2,8 EX DG OS HSM||”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.