Shoot 74

Op Shoot.be vind je de laatste fotografie weetjes, hopen inspiratie en tests van de laatste nieuwe camera's.

Op deze website brengt de redactie van het fotomagazine Shoot alle nieuws en tips in verband met foto’s, apparatuur en fotograferen. Shoot wil van elke lezer een betere fotograaf te maken. Daarbij kiezen we voor een praktijkgerichte aanpak met realistische onderwerpen. Ervaren fotografen die bekend staan als de top in hun vak delen in Shoot hun kennis. Een begrijpelijke uitleg en praktische tips helpen jou als lezer om betere foto’s te maken. Van glamourportret tot straatbeeld, van reisreportage tot concertshot.

Op dagelijkse basis vind je op Shoot.be de laatste nieuwtjes uit de fotografiewereld. Van reviews tot reportages, portfolio’s en handige tips voor iedereen van beginnend fotograaf tot gevorderden. Wil je niets missen? Schrijf je dan zeker in op de Shoot nieuwsbrief.

Op onze sociale mediakanalen vind je bovendien nog meer inspirerende content en het is dé link tussen de redactie en onze lezers. Volg ons dus zeker op Instagram @Shootmagbe en geef een like aan onze Facebook-pagina zodat je samen met de andere fotografen het laatste nieuws kan bespreken.

Shoot Instagram preview

Waarom abonneren op Shoot?

Al het bovenstaande kost je helemaal niets, maar als het meer mag zijn dan kan je altijd een abonnement nemen op Shoot. Het magazine verschijnt 8 keer per jaar en bevat exclusieve content die je nergens anders zal vinden. Uiteraard wordt het blad geprint op papier van hoge kwaliteit, zodat alle beelden er prachtig uit zien. Wil je je eigen foto’s terugzien in het blad? Dat kan ook, want in ‘het oordeel’ delen wij de leukste beelden van onze lezers.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.