De Nederlandse fotografiewinkel Kamera Express begeeft zich nu ook op de Belgische markt. De eerste vestiging is deze maand geopend in Antwerpen.

De Nederlandse fotografiewinkel Kamera Express begeeft zich nu ook op de Belgische markt. De eerste vestiging is deze maand geopend in Antwerpen.

Kamera Express is een van de grootste verkopers van fotografieproducten in de Benelux, met voor veel Nederlandse fotografen bekende vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

Begin mei zijn de deuren geopend van een nieuw filiaal aan de Boomsesteenweg in Wilrijk (Antwerpen). Dat is gelegen langs de A-12 Antwerpen-Brussel.

Vorig jaar opende Kamera Express al een speciale webshop voor België. "Die blijkt zeer succesvol te zijn", zegt Isolde Poncelet, de Vlaamse countrymanager van het bedrijf.

"Maar naast de zeer complete website willen wij ook altijd een fysieke winkel hebben, zodat we klanten de beste service kunnen geven en ook face to face kunnen verkopen", aldus Poncelet.

Kamera Express ziet zichzelf als de echte beeldspecialist. Maar je kunt er ook terecht voor een eenvoudig fototoestel. Het aanbod loopt uiteen van moderne compactcamera's tot video- en high-end reflexcamera's.

De Belgische website van de Nederlandse winkel vind je hier.

[extern_gallery urls=”http://cdn.minoc.com/zd_images/2012/20/120355_1.jpg||http://cdn.minoc.com/zd_images/2012/20/120355_2.jpg” caption=”Kamera Express opent zijn eerste vestiging in België.||Kamera Express volgt de clicks & bricks-formule: je kunt zowel in een webshop als in een echte winkel terecht.”]

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.