Tamron heeft een lichtsterke standaardzoomlens aangekondigd. Uniek in de 24-70mm f/2.8 VC USD is de ingebouwde beeldstabilisatie.

Tamron heeft een lichtsterke standaardzoomlens aangekondigd.

Uniek in de 24-70mm f/2.8 VC USD is de ingebouwde beeldstabilisatie. VC staat voor vibration control. De gloednieuwe Canon EF 24-70mm f.2.8L bijvoorbeeld heeft geen beeldstabilisatie.

Tamrons nieuwe objectief is bruikbaar op full-framecamera’s en camera’s met cropsensor. De ultrasone scherpstelmotor moet zorgen voor snelle en stille autofocus, en door het grote maximale diafragma van f/2.8 kunnen achtergronden onscherp weergegeven worden.

Het objectief wordt uitgebracht met lensvattingen voor Canon, Nikon of Sony. Prijs en introductiedatum zijn nog niet bekend.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.