Weerspiegeling
Ingezonden door Henri De Preter

Deze ingezonden foto heeft een surrealistisch tintje door de eend die doorheen gebouwen lijkt te zwemmen. Dit is onze mening.

De fotograaf van deze foto zag de mooie weerspiegeling in het water van de Samber in Thuin, terwijl er “ongestoord een eend kwam aanzwemmen”. Gelukkig had hij zijn camera tijdig bij de hand om het tafereel vast te leggen. Het diertje is niet perfect scherp, maar desalniettemin weet de foto ons te pakken. De fotograaf omschrijft zelf treffend waarom: “de eend lijkt doorheen een nog nat schilderij te zwemmen”.

Dwars doorheen – Ingezonden door Henri De Preter (Canon EOS R6, f/4.5, 1/400, ISO 125, 105 mm)

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

Advertentie

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in