bos
Ingezonden door Hilde Bomans

Deze in het bos gemaakte foto van een simpel herfstblad is zeker niet saai, maar stijlvol in beeld gebracht.

In deze foto is de compositie en het gebruik van het licht bepalend; een herfstblad op de grond is anders al snel saai. Dat is hier niet het geval. Het scherpe blad onderscheidt zich stijlvol van de roomzachte onscherpe achtergrond. De lichtval versterkt de focus op het blad. De fotograaf eert met haar beeld een van haar favoriete jaargetijden: “In de herfst laten de bomen hun bladeren vallen om daarna te rusten”. We kijken alvast uit naar haar foto’s van de lente, het andere favoriete seizoen van de fotograaf.

Bos – Ingezonden door Hilde Bomans (Canon 70D, f/5.6, 1/50, ISO 100, 135 mm). Bekijk meer van haar foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

Advertentie

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


1 REACTIE

  1. Wel vreemd is dat als ik het werk van Hilde Bomans wil bekijken ik een het werk van een heel andere fotografe te zien krijg. Kwaliteit is zeker niet minder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in