© Angelo Sartori Canon EOS 80D, f/5.6, 1/640, ISO 100, 15 mm

De zee kan je met zijn onstuimige aanwezigheid imponeren, maar een goede foto ervan maken is andere koek. In dit voorbeeld poogde de fotograaf het magistrale uitzicht op een koude lentedag te laten ervaren, maar dat werkt in 2D toch wat minder. Het gebrek aan een aandachtspunt en zichtlijnen doen je ogen hier zoeken naar […]

De zee kan je met zijn onstuimige aanwezigheid imponeren, maar een goede foto ervan maken is andere koek. In dit voorbeeld poogde de fotograaf het magistrale uitzicht op een koude lentedag te laten ervaren, maar dat werkt in 2D toch wat minder. Het gebrek aan een aandachtspunt en zichtlijnen doen je ogen hier zoeken naar iets waarop ze kunnen focussen. Een boot, een meeuw of een wandelaar op het strand, zo’n element had het verschil kunnen maken.

De Instagram van Angelo vind je hier.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

Advertentie

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in