Ritme
© Bert Vounckx Canon EOS 5D Mark I!, f/7.1, 1/400, ISO 800, 100 mm

Het invallende licht op de tedere bloemetjes in combinatie met de fijne stengels brengt een mooi ritme in deze compositie. Details als de haartjes op de stengels zorgen voor een extra gevoel in het beeld. Ook prettig is dat de focus beperkt blijft tot één stengel, de mooie onscherpte in de achtergrond zorgt voor nog […]

Het invallende licht op de tedere bloemetjes in combinatie met de fijne stengels brengt een mooi ritme in deze compositie. Details als de haartjes op de stengels zorgen voor een extra gevoel in het beeld. Ook prettig is dat de focus beperkt blijft tot één stengel, de mooie onscherpte in de achtergrond zorgt voor nog meer rust. De in de nabewerking gekozen koele kleurtonen vinden wij ook passend.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in