Voor de tweede keer geeft FUJIFILM jonge fotografen en filmmakers de kans om zichzelf te ontwikkelen. Met deze competities kunnen content creators niet alleen geldprijzen winnen, maar mogen ze ook gebruikmaken van FUJIFILM-apparatuur én kennis en ervaring van professionals.

Ook dit jaar zet FUJIFILM namelijk een GFX Challenge Grant Program op poten. Tijdens GFX 2022 zijn er maar liefst 5 Global Grant Awards en 10 Regional Grant Awards te winnen. Met deze awards kunnen veelbelovende content creators hun skills verder ontwikkelen en hun projecten realiseren.​

Award winnen is jezelf ontwikkelen

Waar het bij veel prijsvragen gaat om het binnenhalen van een prijs, is dat bij de GFX Challenge Grant Program eigenlijk pas het begin. De winnaars ontvangen financiële steun (Global Grant Award t.w.v. $10.000 of Regional Grant Award t.w.v. $5.000), maar de jonge foto- en videografen krijgen ze ook FUJIFILM GFX-system apparatuur ter beschikking om hun projecten vorm te geven. Daarnaast kunnen ze steunen op de kennis en ervaring van een team aan Fujifilm technici en product experts die hen tijdens het proces begeleiden.

Video en film

Voor de award kan worden ingezet op zowel foto- als videoprojecten, met als kers op de taart de presentatie van het project. Het resultaat zal namelijk getoond worden op zowel fujifilm-x.com als tijdens een expo bij FUJIFILM SQUARE in Tokyo.

Advertentie

Inschrijven kan enkel individueel tot en met 30 november 2022. Voor meer informatie over het programma, de criteria van de evaluatierondes en hoe je mee kan doen, klik je door naar het GFX Challenge Program.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in